[GoT] Guild of Tweakers Richtlijnen


Deze pagina is bedoelt om de richtlijnen van de guild deels een kader te geven en is tevens de reden dat wij gekozen hebben voor richtlijnen i.p.v. regels, dit laatste omdat wij als officer team van mening zijn dat we met elkaar volwassen genoeg zijn om ons ook naar die maatstaven te gedragen en het kinderachtig vinden om alles op te moeten schrijven.

Binnen de guild hanteren we een minimum leeftijd van 16 jaar, ondanks deze keuze zijn we op de hoogte dat het voor ons lastig te controleren is maar zullen desondanks deze regel behouden, wel verwachten we van eenieder, ongeacht zijn/haar leeftijd, zich als een volwassen persoon op te stellen, zich ook hier naar te gedragen en anderen zo te behandelen. Dit betekent dat waar er problemen zijn/incidenten voor komen dat er als volwassenen over gepraat kan worden met elkaar, hetzij tezamen met een officer.

Ondanks dat we verder een gezellige en casual guild zijn waar een geintje op zijn plaats is en we niet vies zijn van wat getroll hier en daar is het niet de bedoeling dat er obscene of 18+ materiaal (lees: erotisch e.d.) in de publieke kanalen gepost wordt, heb je hier onderling behoefte aan doe dit dan met de message functie op Teamspeak onderling of ga in een aparte kamer zitten. Verder willen we, hoe goed bedoelt ook, geen religieuze discussies over geloofsovertuigingen of overtuiging wat wel, al dan niet beter is. Politieke discussies zijn, om dezelfde redenen als religieuze discussies, niet gewaardeerd. Ervaring leert dat deze discussies in een groep uitdraaien op ruzie of grote onenigheid. Wil je dit wel, dan geldt ook hier dat je dit mag voeren in een privé kanaal op Teamspeak. Als laatste vragen we mensen niet te schelden met het woord 'kanker' of zich heel storend te gedragen (lees: onder invloed van) op Teamspeak. Andere members zijn op die manier niet in staat op een normale manier een conversatie te houden en is het verspeiden/actief delen van illegale software/muziek niet toegestaan.

Mochten mensen zich toch niet kunnen gedragen of, na een keer vragen, zich toch geroepen voelen zich niet te kunnen gedragen zijn daar ook sancties voor die eenieder dan moet aanvaarden. Deze zijn als volgt:
  • mensen worden eerst vriendelijk gevraagd zich te gedragen, dit kan door zowel members als officers
  • bij geen gehoor zal een officer de betreffende persoon aanspreken en krijgt de persoon een officiĆ«le waarschuwing. Screenshots van het incident zou hier behulpzaam kunnen zijn.
  • ontvang je een tweede officiĆ«le waarschuwing wordt je zonder pardon uit de guild gezet door een van onze officers

Wil je graag een duur item traden met een guild member die flink wat gold waard is, dan mag je altijd de hulp vragen van de officers om je hierbij te assisteren mocht je een beetje extra zekerheid willen. Het deel van de guildbank dat alleen toegankelijk is voor officers kan als deposit gelden, waarbij de middelen pas na ontvangst van beide doorgestuurd worden naar hun respectieveleke nieuwe eigenaar.

Mocht je als member zaken hebben die de aandacht van het officer team vereisen of heb je vragen/opmerkingen dan mag je deze richten aan ons. Schroom niet om ons te contacten als er problemen zijn/incidenten optreden/incidenten zich hebben voorgedaan, des te sneller kunnen wij er iets aan doen!

Namens het gehele officer team wensen we je veel speel plezier toe in onze guild!
NoticeNotices