Hallo allemaal,
Hierbij de veranderen of nieuwtjes van de guild sinds we de afgelopen weken toch niet echt stil hebben gezeten. Mocht je nog ideeën hebben of dingen die jij wil zien veranderen in de guild, Teamspeak of op de site laat die dan gerust achter in dit topic! We nemen ze mee met de eerstvolgende Officer meeting!Samenwerking met DIE:
Recentelijk hebben we als guild een gesprek had met de officers van DIE voor een samenwerkingsverband tussen onze guilds, het gaat hier om een aantal events om voor beide guilds de mogelijkheden te verbreden. Alle informatie kan hier Hier vinden

Yakuza stop als Officer:
wrote:
Beste Got`ers

Ik heb besloten om mijn officer functie en al mijn verplichting binnen WvW in GoT neerleggen.
De reden hiervoor is dat ik al een jaar wvw speel in GoT en nu op zoek wil naar een nieuwe uitdaging.
Met nieuwe mensen en strategieën.

Naar welke guild ik ga voor WvW weet ik nog niet. Ik blijf wel lid van GoT en op de volgende IRL zullen jullie me zeker weer zien!!

Ik heb een super tijd gehad als officer in GoT! succes in de toekomst en see you on the battlefield!!

Yakuza
Je kan je reactie of bedankt in dit topic achter laten.
We willen hem allemaal bedanken voor alle inzet en moeite die hij gedaan heeft voor het WvW team en we zullen zijn input zeker gaan missen!!!

Nieuwe WvW Officer:
Gelukkig is er na dit trieste nieuws ook goed nieuws. Na een goed overleg met Yakuza en alle andere officers kwam één naam telkens weer naar voren. Na goed nadenken en het vragen of hij bereid was ons Officer team te joinen hebben we besloten om Dark Penguins als officer aan te nemen. We wensen hem veel succes en dat er maar veel goede gevechten en vele lootbags mogen komen!

Nieuwe Forum indeling:
Zoals sommige van jullie al gezien hebben is er een nieuwe indeling van het forum. Veel topics zijn verplaats naar hun archief of naar hun correcte topic. In de loop van de week (weken) zullen nog meer topics verplaatst worden omdat deze niet meer relevant zijn (bijv. build pagina's). Mocht je iets niet kunnen vinden of denk je dat er een topic bij moet komen laat het dan zeker weten in ons suggestie topic hier

Start van Seizoen 2 Living Story:
Na weken geen updates gehoord te hebben over het nieuwe living story Seizoen 2 hebben we dan toch eindelijk een "Teaser" en een datum wanneer we van start gaan, op 1 juli begint het verhaal! We kunnen niet wachten wat dit seizoen gaat brengen! Tot die tijd is het nog rollen en springen in The festival of the four winds.

3fb83S2_Announce_EN-590x332.jpg

WvW Season 2:
Na 9 weken duizenden towers flippen en miljoenen supplies gebruiken hebben we maar liefst 2.091.472 point gehaald en dat was goed voor 29 punten en dat plaatste ons samen met Gunnar's Hold en Piken Square op de 2de plek in dit Toernooi. Dit geeft iedereen van Far Shiverpeaks die de meta gedaan had 450 WvW Tournament Claim Tickets waar je weer mooie dingen van kan halen bij de Battle Historian
Far Shiverpeaks heeft in totaal 3x de matchup Gewonnen, 4x zijn we 2de geworden en 2x laatste geworden. We willen al onze Commanders bedanken voor al hun inzet en we kunnen niet wachten tot Season 3.

Wil je meer informatie van elke week kan je dat hier vinden onder de namen:
WvW Week {nummer} in Numbers [EU] (Season2)
(week 8 en 9 missen wegens een fout in API van gw2)


Dit waren alle updates voor nu.
We hopen dat we jullie zo weer helemaal up-to-date zijn met alle updates en nieuwtjes!
Het officer team:

Zoé, Stroopwaffel, MatHack, Yakuza, Frums en Amiane
Hallo allemaal,

Hierbij de veranderen of nieuwtjes van de guild.
Het forum is de laatste dagen weer wat rustig, dit omdat er vrij weinig (zeg maar gerust geen) nieuwe content is vanuit ArenaNet. We staan daarom ook allemaal weer te springen en kunnen niet wachten op Season 2 van de living story, dat binnenkortTM zal komen! We kregen in het Suggesties onderwerpen voor officer meetings topic weer veel vragen en deze hebben we natuurlijk meegenomen deze maand. Mocht je nog ideeën hebben of dingen die jij wil zien veranderen in de guild, Teamspeak of op de site laat die dan gerust achter in dit topic! We nemen ze mee met de eerstvolgende Officer meeting!Vraag:

Spinder wrote:
Of we de merits gaan gebruiken om 1x per week Farmagoma's Farmaganza  te doen met die event change.

Antwoord:
We zijn helemaal voor dit soort events! Het probleem is nu de Mega-Servers.
Het kost nu met de huidige guild missies al problemen om iedereen in hetzelfde district te krijgen, mensen die de events zomaar kunnen starten en volle districten terwijl de halve guild er maar in zit. Dit is op het moment een groot probleem en we willen de events dan ook uitstellen tot er een betere oplossing voor is.Vraag:
Andrew Bourgeois wrote:
De guild heeft meestal 300+ leden maar ik heb vaak het gevoel dat we maar met 40 mensen zijn.

Kunnen we niet wat agressiever gaan recruiten (lees: zouden jullie geen standaardbericht kunnen opstellen en richtlijnen geven voor het spammen enzo) en sneller gaan kicken als de guild vol zit?
Ik vind het raar dat we maar ongeveer 15 actieve leden hebben kunnen vinden voor hardcore WvW en de casual events maar 20 mensen kunnen aantrekken als we met meer dan 300 zijn...

Antwoord:
Recruiten
Voor PvE willen we niet actief recruiten, we vinden dat dit vervelend overkomt. Onze guild is nu ook meer een actief groep van mensen die elkaar ook een beetje kennen in plaats van veel mensen die geen idee hebben wie wie is. Voor de rest zijn heel veel mensen ook actief op de Teamspeak gezien de communicatie dan sneller verloopt.
Het Hardcore WvW team heeft een recruitment post gemaakt op het forum van het Far Shiverpeaks, dit zal hopelijk ook een aantal nieuwe members brengen.

Wat betreft het kicken
We doen nu een inactivity kick als de guild vol dreigt te raken. We zien op dit moment geen reden om mensen sneller te kicken. In de toekomst willen we eventueel een 2-wekelijkse inactivity kick gaan inzetten. We willen hiermee echter pas starten als de nieuwe living story van start gaat, gezien mensen dan naar verwachting actiever gaan spelen. Het criterium zal hetzelfde blijven: 1 maand niet ingelogd = kick.
Reminder: Wanneer iemand uit de guild gekickt is tijdens een inactivity kick is deze natuurlijk altijd welkom om terug te komen wanneer hij of zij weer actief gaat spelen!Vraag:
Yorin wrote:
Met de nieuwe patch is er een leuke nieuwe buff bijgekomen, namelijk onderstaande:
The guild upgrade that provided a discount to armor repair has been replaced with Disciplined Maneuvers, a buff that increases WXP gained by guild members for a time.
Kan deze (tijdens (Hardcore) WvW-events) aangezet worden?

Antwoord:
Na intensief rekenwerk op de IBM Roadrunner zijn we tot de conclusie gekomen dat 5% meer World Experience erg mager is voor de 2000 influence en 20 merits die beter elders kunnen worden gespendeerd. We willen hem wel eventueel aanzetten tijdens het reset event, als hier behoefte aan is.Vraag:
Ashilh wrote:
Ik wilde voorstellen om na de patch de build post aan te passen om zo alle info up to date te houden en alle oude build posts te deleten/archiveren.

Antwoord:
Hier zijn we het helemaal mee eens! BinnenkortTM zullen we builds naar het archief verplaatsen en builds die nog werken updaten! Natuurlijk als je je eigen build wil plaatsen of updaten kan dit altijd!
Aanpassingen hiervoor zullen jullie aankomende weken voorbij zien komen!
Guild buffs
Er is een overzicht gemaakt van mogelijk guild buffs. Guild members kunnen suggesties doen voor guild buffs.

WvW event zaterdag, tijden
Er was verwarring of het zaterdag event nou om 19:00 of 19:30 begon, meeste mensen vonden 19:00 te vroeg. Event verplaatst naar 19:30.
We hebben het zaterdag event ook publieke zichtbaar gemaakt op onze site (zoals de events van vrijdag & zondag ook al waren).

Commander toekennen op TS
Vraag van Coiler: WvW team leden kunnen geen commander tag uitdelen op TS.
Klopt, rechtenstructuur is nu een beetje complex opgezet en er is bijna altijd wel een officer online te vinden om dit te regelen.

Rhas stopt als officer
Rhas geeft aan te stoppen als officer. Hij speelt voornamelijk WvW en PvP, en doet dit voornamelijk via een andere guild. De site + TS server admin rechten zijn overgedragen aan MatHack.
We gaan op zoek naar een nieuwe officer, binnenkort meer info over hoe we dit gaan doen.
Ik heb de afgelopen tijd de officer meeting verslagen gemaakt, dit was keer op keer een heel werk. Het grootste gedeelte van wat er besproken wordt is totaal niet geschikt voor een verslag. Als je de verslagen zo leest krijg je het idee dat we het nergens over hebben of dat we het alleen over onzin hebben, terwijl iedereen er toch echt vrij veel moeite insteekt.
Al met al kreeg ik persoonlijk niet het idee dat ik met iets bezig was wat veel nut had en ook maar weinig toegevoegde, maar ik probeerde er alsnog wat van te maken.

Toen ik met het laatste verslag bezig was kwam ik tot de conclusie dat we hier echt iets aan moesten veranderen en ben ik gaan brainstormen. Na een kleine vertraging, wegens een domme fout van mij, hebben we dit met het officer team besproken en stond iedereen positief tegenover het idee, met de kanttekening dat de rest van het guild er ook positief over moest zijn en er een paar guildies actief mee zouden helpen. De afgelopen anderhalve week hebben we diverse mensen gepoked en om feedback gevraagd en uiteindelijk zijn we hier op uitgekomen.

Een maandelijkse Glossy Post!

We willen naar een maandelijkse nieuwspost overgaan en willen deze als een "glossy cover” presenteren, leuke stukjes over de guild events en activiteiten gecombineerd met grappige screen shots en korte filmpjes van guild events.

In tegenstelling tot de huidige opzet zal de nadruk liggen op wat er allemaal gebeurt is in GoT de afgelopen maand en hoe iedereen het beleefd heeft. Het idee is dat als er iemand een maandje niet is geweest hij/zij in een minuutje of 5 helemaal up to date is met alle leuke events en nieuwtjes.

Dit vergt wel een actieve participatie van guildies in de vorm van het meehelpen met stukjes schrijven, leuke screenshots te maken, sappige roddels te delen en aan het eind van de maand even helpen met het in elkaar zetten van de post.
Dit is ook meteen het discussie punt, als we besluiten dat dit een leuk idee is hebben wij een paar vrijwilligers nodig om mee te helpen, om dit leuk te houden heb je verschillende perspectieven nodig.

Na kort overleg is er net een extra , nog te ontwerpen, team speak Icoontje toegezegd voor mensen die meehelpen indien we voor dit idee gaan.

Voorbeelden van het soort stukjes waar we aan zaten te denken:

Hij was altijd al anders dan al de andere kinderen in zijn klas. Waar alle kinderen monden hadden, had hij een snavel, waar de andere voeten hadden, daar had hij flippers en waar de andere kinderen kleren droegen, daar was dat bij hem niet nodig. Dark Penguins had een prachtig verenpak dat hem warm hield. Dit verhaal beschrijft het leven van Dark Penguins, hoe deze kleine vreemde jongen een groot en een van de meeste beruchte commanders werd van de Far Shiverpeaks.
"Een inspirerend verhaal" - Tyrian Times


A Stroopwaffel original

Deense Vissticks

Sinds kort is Dark Penguins aan tafel geschoven bij [DANE]. Dark Penguins liet tijdens een WvW event blijken een zwak te hebben voor vissticks. Dankzij zijn onverwachte kennis van de deense taal heeft hij een invite kunnen krijgen bij onze deense visboeren. Echter lijkt penguins niet zo goed tegen de specialiteit van de denen te kunnen, de zogehete "garnalen met één been" vallen niet zo goed bij onze vetgans. Gelukkig kon Dark Penguins nog optijd een aantal bruistabletten opvissen die het probleem hebben verholpen. Dus als je Dark Penguins voorbij ziet waggelen, vergeet dan zeker niet een visstickje naar hem te gooien.


Smurfed, Frums style


En ja Dark Penguins is enorm populair.

Dit is het idee, wat vinden jullie ervan?

PS Er wordt nog aan de opmaak en banner gewerkt.

Guild info

Wij zijn niet blij met de huidige opzet; de officer meeting verslagen en losse posts leveren wel de informatie af, maar schieten te kort bij het overbrengen van de sfeer en emotie.
De intentie is deze maand het nieuwe format al te presenteren, maar pin ons daar niet op vast alsjeblieft.

Leden mutaties


Senior Members

Nieuwe seniors: Leto, Coiler

Senior af: Tobslob, Zephyer,Faberone, Ezraneut & Thelionheart

Officers


Yakuza is gepromote tot volle officer
NoticeNotices